Pasticceria di base

64,90 zł

Podręcznik opisujący i przedstawiający za pomocą zdjęć sposoby przygotowywania typowych włoskich wypieków i wyrobów cukierniczych. Książka zawiera wszelkie niezbędne informacje potrzebne do zdobycia kompetencji bazowych w zawodzie cukiernika oraz uczy posługiwania się specyficznym słownictwem włoskim związanym z branżą cukierniczą.

Ilość
dostępne

Do darmowej dostawy brakuje 0,00 zł . Wysyłamy na nasz koszt od 0,00 zł
 

Wysyłka w 24h (oprócz dni wolnych od pracy)

 

12,90zł (Paczkomat), 15,90zł (DPD / Poczta)

 

Dla szkół i instytucji faktury na przelew 14 dni

 

Bezpieczne pakowanie

Pasticceria di base

Podręcznik opisujący i przedstawiający za pomocą zdjęć sposoby przygotowywania typowych włoskich wypieków i wyrobów cukierniczych. Książka zawiera wszelkie niezbędne informacje potrzebne do zdobycia kompetencji bazowych w zawodzie cukiernika oraz uczy posługiwania się specyficznym słownictwem włoskim związanym z branżą cukierniczą.

118 stron
format: 27,5x23cm
ISBN/ EAN: 9788888719405
ALMA - PLAN 2020

9788888719405
9788888719405
9788888719405

Pasticceria di base affronta una delle macroaree fondamentali della pasticceria: la “pasticceria applicata” . Nel volume viene affrontata non solo l’esecu - zione delle ricette di base, ma sono illustrati in modo analitico e puntuale i metodi e le te