Excellent! Catering: Cooking & Service - Teacher's Guide + 2 Audio CD
Wysyłka w 24h (oprócz dni wolnych od pracy)
12,90zł (Paczkomat), 15,90zł (DPD / Poczta)
Dla szkół i instytucji faktury na przelew 14 dni
Bezpieczne pakowanie
Wysyłka w 24h (oprócz dni wolnych od pracy)
12,90zł (Paczkomat), 15,90zł (DPD / Poczta)
Dla szkół i instytucji faktury na przelew 14 dni
Bezpieczne pakowanie
Excellent! Catering: Cooking & Service - Teacher's Guide + 2 Audio CD podręcznik metodyczny do książki Excellent!
Poziom trudności: Intermediate – Upper-Intermediate / CEFR B1 – B2
Podręcznik metodyczny zawiera klucze odpowiedzi, transkrypcje nagrań oraz propozycje ćwiczeń rozszerzających, a także kompletne testy powtórkowe i końcowe wraz z kluczami. Dwie płyty CD zawierają całość materiału audio.
Materiał audio, dodatkowe testy oraz arkusze ćwiczeń, dossier i kreator testów można także pobrać ze strony wydawcy (zobacz: zakładka "do pobrania".)
Excellent! to kurs ESP przeznaczony dla osób, które chcą rozwijać swoją znajomość języka angielskiego na potrzeby pracy w branży restauracyjno-hotelarskiej. Książka rozwija niezbędne kompetencje językowe w tym zakresie, wprowadza typowe i specjalistyczne słownictwo, a także kształtuje umiejętność skutecznej komunikacji z klientami i współpracownikami w środowisku anglojęzycznym.
Autorzy: Paola Tite, Catrin Elen Morris
160 stron
ISBN: 9788853620637
Dodatkowe karty pracy wraz z materiałem audio.
Pliki do pobrania (133.62MB)Materiały dodatkowe.
Pliki do pobrania (4.89MB)Edytowalne szablony testów.
Pliki do pobrania (443.75KB)Materiał audio do modułów testowych.
Pliki do pobrania (199.74MB)Rozwiązania oraz transkrypcje audio
Pliki do pobrania (180.78KB)Excellent! Catering: Cooking & Service - Teacher's Guide + 2 Audio CD
Levels Intermediate - Upper-Intermediate CEFR B1 – B2
Teacher’s Book
• Extensive teaching notes for each section.Excellent! trains today’s students in the hospitality industry with the language competences they will need for a successful future career.
Catering, cooking, bar and service are all covered in this course which ensures thorough revision of grammar and extension of trade-specific vocabulary in clearly labelled, dedicated sections.
The Coursebook is organised in two parts:
Theory and Practice of Catering
• 8 Modules covering hospitality, catering, restaurant staff, kitchen and equipment, food and cooking methods, food conservation, menus, food safety, drinks and serving techniques.
• Variety of text types from descriptive texts to authentic and adapted articles, from recipes to interviews.
• Careful grading of topics, grammar and vocabulary: A Taste of Language.
• Thorough development of the 4 language skills.
• Extensive use of photographs to ensure understanding of the more technical aspects of English for catering.
• Preparation for Cambridge Preliminary (PET) and First (FCE) examinations.
Culinary Culture
• 5 Dossiers present aspects of English-speaking countries linked to aspects of the hospitality industry.
• Geography, culinary habits, society, food blogs and government institutions.
Excellent! concludes with a useful photo-glossary of foodstuffs, drinks, bartending tools, dinner service and weights, measurements and temperature conversion charts.
Digital Book
• All the resources of the coursebook in interactive digital version.
• Link to full, online user’s guide.
• Ideal for “heads-up” lessons on the IWB.
Teacher’s Book
• Extensive teaching notes for each section.
• Answer keys and transcriptions of listening materials.
• Tests and extra resources for both stronger and weaker students.
• Downloadable Test-Maker with editable tests in Word© format.
Book published in cooperation with Alma Plan publishing house
Authors: Paola Tite, Catrin Elen Morris
160 pages
ISBN: 9788853620637